29/1/13

Ja tenim els abonaments lolo&kids!


Com ja vam anunciar aquí, la matrícula d’aquest any ja que ens trobem a meitat de curs escolar, es redueix a 15€ amb davantal inclòs i només s’abona un cop a l’any.
Les quotes mensuals són de 50€ i corresponen a vuit tallers al mes
Donada la demanda per part de molts pares que us heu interessat, lolo&kids ha pensat en la flexibilitat horària i per a tots els nens que vulguin venir en hores soltes oferim el sistema d’abonament lolo&kids.
Como ya anunciamos aquí, la matricula este año por estar a mitad de curso escolar, se reduce a 15 con delantal incluido y solamente se abona una vez al año.
Las cuotas mensuales son 50 y corresponden a ocho talleres al mes.
Dada la demanda por parte de muchos padres que os habéis interesado, lolo&kids ha pensado en la flexibilidad horaria y para todos los niños que quieran venir en horas sueltas ofrecemos el sistema de bonos lolo&kids.



Els abonaments tenen un preu de 50€, matrícula inclosa i són vàlids per a sis tallers.
Al no ser personals el poden utilitzar varis nens indistintament, per exemple entre germans, cosins, amics, etc, simplement per cada nen que assisteixi a un taller se segellarà una casella, inclús poden assistir dos, tres…i fins a sis nens amb el mateix abonament al mateix taller (se segellaria una casella per nen).
Los bonos tienen un precio de 50, matricula incluida y son válidos para seis talleres.
Al no ser personales lo pueden utilizar varios niños indistintamente, por ejemplo entre hermanos, primos, amigos etc., simplemente por cada niño que asista a un taller se sellará una casilla, incluso pueden asistir dos, tresy hasta seis niños con el mismo bono al mismo taller (se sellaría una casilla por niño).



Es pot elegir el dia i l’horari que preferiu (dins el nostre horari de tallers), avisant amb un dia d’antelació al nostre telèfon 977820492. L’abonament no té data de caducitat.
L’abonament lolo&kids és ideal per fer un bon regal, per a nens que visiten el nostre poble eventualment o simplement per a gaudir dels tallers qualsevol dia!
Se puede elegir el día y el horario que prefieras (dentro de nuestro horario de talleres), avisando con un día de antelación a nuestro teléfono 977820492. El bono no tiene fecha de caducidad.
El bono lolo&kids es ideal para hacer un buen regalo, para niños que visitan nuestra localidad eventualmente o simplemente para disfrutar de los talleres cualquier día!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada